ХАРЧУВАННЯ СТАЦІОНАРІВ КЛІНІК


Компанія «Їжак — кейтеринг» займається організацією лікувального харчування пацієнтів в медичних установах Києва і Київської області. Чесне і довірче співробітництво з персоналом лікувального закладу, дозволяє запропонувати правильний варіант спільної діяльності. Ми працюємо в цьому сегменті з 2010 року. Незважаючи на високі вимоги, що пред’являються до якості харчування в лікувальних установах, наша компанія завжди готова забезпечити мед. установи продуктами, які відповідають усім нормам охорони здоров’я.

Навряд чи сьогодні хтось буде сперечатися з тим, що будь-яку справу повинні виконувати фахівці. І організація харчування не є винятком. Приготуванням і доставкою їжі, як і забезпеченням будь-якої іншої послуги, населенню, повинні займатися професіонали.

Всі проблеми, пов’язані з харчоблоком — експлуатація приміщень, обладнання, інших систем, відповідальності перед СЕС — все це вже не Ваша головна біль. І це не єдина перевага. Економія фонду заробітної плати. Не потрібні аукціони на закупівлю продуктів харчування. Більше не буде необхідності в договорах на ремонт і техобслуговування обладнання, що теж економить і час, і гроші.

Ви будете дуже задоволені нашою співпрацею, як і всі наші партнери.

Тісна співпраця з керівництвом і персоналом лікувального закладу дозволяє постійно вдосконалювати існуючий «лікарняний раціон», а саме, на ряду з основною стандартною дієтою і її варіантами, використовувати спеціальні раціони відповідно до профілю лікувального закладу.

  • Хірургічні дієти;
  • Розвантажувальні дієти (чайна, яблучна, рисово-компотная, сирна, і тд ..)
  • Спеціальні раціони (зондована, при інфаркті міокарда, вегетаріанська дієта)
Стандартні дієтиНомерні дієти
Основна1,2,3,4,5,6,7,9,10,13,14,15
Щадна1б, 4б, 4в, 5п (1 варіант)
Високобілкова/span>4э, 4аг, 5п (2-й варіант)
Низькобелкова7б, 7а
Низькокалорійна8, 8а, 8о, 9а, 10с

Приклад семиденного меню лікувальних раціонів Ви можете запитати у наших фахівців

НАШІ ОСНОВНІ КЛІЄНТИ