Меню для банкета

Весільне меню на 70 запрошених

Найменування

Вихід, гр.

Кіл-ть порцій

Загальна вага , гр

Закуски

 

 

 

Порося  запечене «Святкове»

4500

1

4500

Асорті овочеве (помідори два види, огірки, перець, редиска, зелень)

500

8

4000

Асорті сирне  (шість видів сиру)

300

8

2400

Асорті Рибне з копченої, соленої та запеченої риби

350

8

2800

Ассорті мясне «Панське»  (буженина, підчеревина, телячий рулет з чорносливом, курячий рулет з печінкою, ковбаса домашня, полядвиця)

600

8

4800

Асорті з разносолів з діжки ( капуста, огірки, помідори, патисони)

500

8

4000

Гриби мариновані з цибулею та домашньою олією

200

10

2000

Млинці з ікрою та сиром

75

35

2625

Судак фарширований

100

50

5000

Торт з млинчиків  та смажених грибів

600

10

6000

Маслини та оливки

100

10

1000

Помідори фаршировані сиром та шинкою

70

35

2450

Лечо з овочів гриль та грінками

200

15

3000

Вага холодних закусок:

 

 

44575

Салати

 

 

 

Салат  Айсберг з пармезаном та  помідорами черрі

170

17

2890

Салат Норвежський з тунцем

170

17

2890

Салат східний з вугрем

210

17

3570

Вага салатів

 

 

9350

Гарячі закуски

 

 

 

Філе рибне зі спаржею

110

20

2200

Млинці з грибами та сиром

100

20

2000

Курка  в горіховому соусі

100

20

2000

Вага гарячих закусок:

 

 

6200

Соуси

 

 

 

Політра соусів за смаками

250

10

2500

Вага соусів

 

 

2500

Основні страви

 

 

 

Качка з ягідним соусом

125

35

4375

Асорті гриль

250

20

5000

Гарнір гріль - асорті ( гриби, картопля, баклажани, перець)

200

35

7000

Вага основних страв

 

 

16375

Вироби з борошна

 

 

 

Хлібні вироби (хліб зерновий, хліб білий, лаваш)

350

20

7000

Вага борошняних виробів

 

 

7000

Напої

 

 

 

Узвар домашній

1000

35

35000

Морс

1000

35

35000

Вага напоїв

 

 

70000

Кондитерські вироби

 

 

 

Каравай

1шт

 

0

Торт весільний

1шт

 

0

Вага загальна без напоїв

 

 

86000

Вага  на одного гостя без напоїв

 

 

2457